UPFAlumni: «Només un 25% dels llibres més venuts el passat Sant Jordi estava escrit per una dona. Per Sant Jordi i cada dia, #Llegimlesdones»

 

20190417-Larevoluciodelesformigues-TeresaSaborit-Escriptora-UPFAlumni-llegimlesdones-llibresmadeinpompeu-RecomanacionsSantJordi

 

Moltes gràcies, UPFAlumni, per recomanar La revolució de les formigues aquest Sant Jordi! Un honor formar part de la vostra campanya #llegimlesdones. Gràcies per aquesta imatge d’un color tan fantàstic! I gràcies per incloure’m en la vostra guia de llibres #madeinpeu 😉 Bona diada del llibre i la rosa, pompeians!

 

«#Repost @alumniupf

Només un 25% dels llibres més venuts el passat Sant Jordi estava escrit per una dona.

Per Sant Jordi i cada dia, “Llegim les dones”. Avui et recomanem “La revolució de les formigues”, de l’alumni Teresa Saborit. I tu, has llegit o tens al cap un llibre escrit per una dona que t’agradaria recomanar? Arriba el repte, #llegimlesdones!

Participa en la nostra campanya, en col·laboració amb @upfigualtat, i fem capgirar les xifres de la bretxa de gènere al món literari. Comparteix fragments i portades de llibres escrits per dones. Utilitza el hashtag #llegimlesdones! #SantJordi2019 #madeinpompeu»

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *