Tres premis literaris guanyats en menys de 12 mesos!

«A veure si et llegeixen també la gent de Netflix, ara que hauran de fer sèries en català!» Aquesta és una de les moltes frases que podreu sentir en la fantàstica entrevista que ahir em va fer en Joan Turró al programa «De Tots Colors» de Ràdio Vic.

Fa poques setmanes vaig guanyar el Premi de Novel·la de la 32a Festa de les Lletres Catalanes d’Òmnium Vallès Oriental per l’obra «El secret del meu nom», una novel·la d’homenatge a totes les àvies d’aquest país! Aquest reconeixement se suma al 42è Premi Armand Quintana de novel·la (que vaig guanyar fa un parell de mesos per «Casus Belli», centrada en les interioritats del món editorial català) i a la publicació de «Barcelona, la rosa i el drac»: la novel·la guanyadora del Premi Talent Cambra 2020 que arribarà a les llibreries aquest Nadal.

Tres premis guanyats en menys de 12 mesos i 3 llibres a punt de publicar! Si surten tots abans de l’abril, el pròxim Sant Jordi m’hauré de triplicar! (hehe) Voleu saber els detalls del cacau que tinc muntat? No us perdeu l’entrevista!

PD. Si hi ha a sala algú de Netflix, que em truqui i en parlarem (hehe). Trobareu el programa sencer a: https://www.radiovic.cat/programs/detotscolors/radiovic_podcast_7484

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *