Els escriptors no parem mai d’escriure!

Els escriptors no parem mai d’escriure! (hehe) D’això i de com ens ha afectat literàriament la pandèmia, dels tres llibres que tinc en procés d’edició (guanyadors de tres premis literaris en els últims dotze mesos), dels plans pel pròxim Sant Jordi i de moltes coses més és del que hem parlat aquest matí amb l’Isaac Moreno al magazín «Territori 17» de Ràdio 9FM:

«L’escriptora gurbetana Teresa Saborit ha parlat avui al “Territori 17” de les tres novel·les que acabarà publicant durant aquest any. La primera, “Barcelona, la rosa i el drac”, ja és a les llibreries.»

Si voleu sentir la conversa sencera, feu CLIC AQUÍ (trobareu l’entrevista a partir del minut 1:16:00). Moltes gràcies, Isaac Moreno, per convidar-me!

Si voleu saber més coses de les tres novel·les en procés d’edició:

PD. La foto que acompanya el post és de l’Albert Llimós, feta a la presentació de «Barcelona, la rosa i el drac» del passat desembre a la Llibreria Foster&Wallace.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *