Ja és aquí, ja han arribat… Les proves de correcció de «Casus Belli»!

20220329-Premi_Armand_Quintana_Novel-la-Ajuntament_Calldetenes-Casus_Belli-Teresa_Saborit

Casus Belli! Us en recordeu de la novel·la amb la qual vaig guanyar el 42è Premi Armand Quintana de novel·la el setembre passat? La novel·la ambientada en el sector editorial català: una escriptora a qui han robat una novel·la, una petita editora farta de ser trepitjada pels gegants del sector; una obra que els membres del jurat van qualificar de molt atrevida! (i amb una aparició estel·lar dels escriptors de VullEscriure, hehe)

Avui us porto una gran notícia: si tot va com està previst, el llibre estarà llest aquest Sant Jordi! L’Editorial Mic s’encarregarà de l’edició del llibre i de moment tot fa molt bona pinta! A la imatge podeu veure un primer tast de les proves de correcció. Quines ganes de poder-vos compartir el resum de la contraportada i algun bocinet de la coberta ben aviat!

I per acabar d’alegrar-vos el dia, ja us puc avançar la data per la primera presentació: el pròxim dimarts 19 d’abril a Calldetenes. Gent d’Osona i rodalia, això no us podeu perdre! Reserveu-vos la data a l’agenda: aviat tots els detalls 😀 Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *