«Casus Belli», declaració de guerra en el sector editorial!

«La Tina és una escriptora víctima d’un plagi, a qui una autora supervendes acaba de robar la novel·la que havia estat escrivint durant els últims set anys. La Cris és una petita editora, farta de ser trepitjada pels gegants del sector. La primera viu reclosa a casa, dormint de dies i escrivint de nits. La segona pateix episodis d’amnèsia. A les dues els han declarat la guerra i les dues s’alçaran decidides a recuperar allò que els pertany. Qui guanyarà la batalla?»

Ja és oficial! Aquesta és la sinopsi de «Casus Belli», la novel·la amb la qual vaig guanyar el 42è Premi Armand Quintana el setembre passat, i aquesta és la novel·la que presentarem el pròxim dimarts 19 d’abril, a les 19:00, a Calldetenes (Osona)! Apunteu-vos-ho a l’agenda!

Treballar en el sector editorial català és com un conte de fades fet realitat (o tot el contrari)? Haureu de venir a la presentació per descobrir-ho! (he he)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *