Ja tenim portada de «Casus Belli»!

Ja és aquí, ja ha arribat… La portada de Casus Belli: el rostre de dues dones disposades a plantar cara al món editorial per recuperar allò que els pertany!

A l’esquerra, la Tina, escriptora (víctima d’un plagi, a qui una autora supervendes acaba de robar la novel·la que havia estat escrivint durant els últims set anys). A la dreta, la Cris, una petita editora (farta de ser trepitjada pels gegants del sector). La primera viu reclosa a casa, dormint de dies i escrivint de nits. La segona pateix episodis d’amnèsia. A les dues els han declarat la guerra i les dues s’alçaran decidides a recuperar allò que els pertany. Qui guanyarà la batalla?

I per què la Tina porta una màscara? I per què hi ha una papallona monarca sobrevolant el final del booktràiler? Haureu de llegir la novel·la guanyadora del 42è Premi Armand Quintana per descobrir-ho !

Encara no teniu el llibre? Doncs veniu a la presentació del pròxim dimarts 19 d’abril, a les 19:00, a Calldetenes (Osona) i podreu emportar-vos-el signat, amb dedicatòria expressa per Sant Jordi. Us hi espero!

20220403-Premi_Armand_Quintana_Novel-la-Calldetenes-Casus_Belli-Teresa_Saborit-Booktrailer-Portada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *