Una ESCRIPTORA i una petita EDITORA: les dues protagonistes de «Casus Belli»!

Voleu conèixer la Tina i la Cris? Ells són les dues protagonistes de «Casus Belli», la novel·la guanyadora del 42è Premi Armand Quintana de novel·la que acaba d’arribar a les llibreries!

La Tina és una ESCRIPTORA, víctima d’un PLAGI, a qui la Jana Verdaguer, una autora supervendes, acaba de robar la novel·la que havia estat escrivint durant els últims 7 anys (snif). Aconseguirà la Tina recuperar el seu manuscrit? Com reaccionarà el sector editorial quan la Jana, una de les autores més venudes de cada Sant Jordi, sigui acusada de lladre?

La Cris és una PETITA EDITORA, farta de ser TREPITJADA pels gegants del sector. L’última mala passada? Deixar-la sense lloc a la Fira del Llibre de Santa Llúcia! Decidida a donar-los una lliçó, la Cris començarà a tramar tota mena d’estratègies per donar un cop sobre la taula i fer-se respectar. Però pot un mosquit fer la vida impossible a un gegant? O està l’insecte condemnat a acabar esclafat contra la paret?

Haureu de llegir el llibre per descobrir-ho! Compreu ja el vostre exemplar a les llibreries de Vic: Llibreria Anglada, Llibreria Mater, Llibreria Foster & Wallace i endinseu-vos en una història trepidant de venjança i superació personal. Bona lectura i bon Sant Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *