#CasusBelliEnigma – Guanyadors joc «Casus Belli» per celebrar Sant Jordi!

20220422-Casus_Belli-Sorteig_Sant_Jordi-Ateneu_Barcelones-Catedral_Barcelona-La_Setmana-Rambles-Estatua_Llibertat_Nova_York-Casa_Comella_Vic-Osona-Enigma

Moltes gràcies a tots els qui heu participat en el joc que us he proposat aquests últims dies a Instagram per celebrar Sant Jordi: #CasusBelliEnigma! Aquí teniu les solucions: el nom dels 5 llocs que apareixen a la novel·la «Casus Belli», guanyadora del 42è Premi Armand Quintana!

  • Enigma 1: L’Ateneu Barcelonès de Barcelona
  • Enigma 2: La Catedral de Barcelona (durant La Setmana del Llibre en Català)
  • Enigma 3: Les Rambles de Barcelona (durant la Diada del Llibre i la Rosa!)
  • Enigma 4: L’Estàtua de la Llibertat de Nova York
  • Enigma 5: La Casa Comella de Vic

Divuit persones han participat en el joc, de les quals catorze han respost correctament als 5 enigmes i entren a la roda per escollir el guanyador. Molta sort a tots i moltes felicitats als 3 guanyadors! (mireu el vídeo adjunt per descobrir el nom dels afortunats).

Enviaré un DM als 3 guanyadors per confirmar-los el premi: 1 exemplar dedicat de la novel·la «Casus Belli» per cadascú (a recollir en persona a les parades de Barcelona o Vic, a on estaré signant el dia de Sant Jordi, o enviats per correu postal després de la diada).

A tots: MOLTES GRÀCIES un cop més per participar en el joc! Si no heu tingut sort, recordeu que podeu comprar la novel·la a les llibreries de Vic (Llibreria Anglada, Llibreria Mater, Llibreria Foster&Wallace) o venir-me a veure a les parades a on estaré signant durant la diada. Bona lectura i bon Sant Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *