Vols escriure? Apunta’t a VullEscriure.cat!

Vols escriure? Apunta’t a VullEscriure.cat!
1) Recuperaràs la il·lusió per l’escriptura!
2) Guanyaràs constància! Guanyaràs confiança i múscul creatiu!
3) Coneixeràs un grup d’escriptors meravellosos!
4) Milloraràs sense adonar-te’n!
5) Tindràs la possibilitat de participar en un llibre que publicarem per Sant Jordi!
6) Venceràs per sempre més el pànic a la pàgina en blanc!

Sé de què parlo. Em dic Teresa Saborit i soc escriptora. Escriptora professional. Escriptora des que tinc ús de raó (la meva mare afirma que vaig néixer escrivint, hehe). Escriptora que va estudiar una carrera de números (mentre continuava escrivint de nits), que durant anys va treballar d’economista i que ara fa 7 anys va decidir fer un canvi radical per dedicar-se a la literatura al 100%. Escriptora amb 5 llibres publicats (aviat 6!) i més de 20 premis literaris. Resumint: una apassionada dels llibres!

VullEscriure.cat va néixer l’1 de gener del 2012 (l’any passat vam celebrar els 10 anys!) i des de llavors no hem deixat de proposar-vos idees, propostes i projectes per animar-vos a escriure! Som un portal de creació literària en català. Som un grup d’escriptura virtual. Entre tots hem escrit més d’1 milió de paraules!

Alguns dels escriptors que van participar a la web en el passat són avui autors publicats! Saps per què? Perquè no van deixar mai d’escriure. Perquè continuen escrivint avui en dia. Perquè com més escrius, més possibilitats tens d’aprendre i millorar. Perquè l’única pàgina que no es pot millorar és la pàgina en blanc!

Vols escriure? Reserva ara la teva plaça i participa a l’11a temporada de VullEscriure.cat!

PD. ÚLTIMS DIES per inscriure’t a un preu ÚNIC que no es repetirà: aprofita l’oferta especial amb motiu de La Setmana del Llibre en Català i inscriu-te ARA amb un 10% de descompte! (oferta vàlida fins al 18/09/2022).

PDD. Recordeu que dissabte tenim una cita! El 17 de setembre, a les 17:00, sessió de firmes d’una servidora a La Setmana (mòdul 19-20): passeu a saludar i després ens n’anirem a fer un cafè!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *