Ho sabíeu que el sector editorial és com un capsa de bombons?

«La Teresa Saborit és escriptora, narradora oral i especialista en gamificació de projectes literaris. A l'”Oficis del Llibre” d’avui, l’Abel Font conversa amb aquesta autora que el gener de 2015 va fer un canvi radical a la seva vida, deixant enrere l’economia —sector al qual es dedicava llavors— per dedicar-se a temps complert a la literatura. I ho ha aconseguit. Això sí obrint múltiples fronts per poder sobreviure.

Perquè… Sabíeu que a Catalunya es publiquen uns 8.000 llibres en llengua catalana cada any? Però… Sabíeu que un 80% dels autors cobren menys de 1.000€ anuals?»

Ho sabíeu que el sector editorial és com un capsa de bombons enviada per correu postal en plena onada de calor? Si voleu saber-ne el motiu, no us perdeu l’entrevista que fa uns dies em va fer l’Abel Font pel seu programa «Els oficis del llibre» de Ràdio Escala! Feu clic al play (o visiteu la seva web). Moltes gràcies per convidar-me!

PD. Una abraçada a la gran Maria Escalas!

PDD. Recordeu que demà dissabte 17 tenim una cita a La Setmana! Ens veiem a les 17:00 al mòdul 19-20: parlarem de «Casus Belli» i després ens n’anirem a fer un cafè al bar més proper!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *