Experiència immersiva de «Casus Belli» – Inscripcions obertes!

Experiencia_immersiva-Casus_Belli-Transmedia-Teresa_Saborit-20220728-Barcelona_Vic_Osona-Sant_Jordi-Setmana_Llibre_Català-Ateneu_Barcelones-Casa_Comella

Diuen que la curiositat va matar el gat, però que va morir més savi! (hehe)

Com que ni tu ni jo no som gats, estem fora de perill: apunta’t a l’experiència immersiva de «Casus Belli»! 😀

Una proposta per a persones curioses deleroses de descobrir els secrets que s’amaguen entre les bambolines del món editorial. Una proposta per gent cansada d’històries que passen a Japó o Nova York i que volen descobrir històries que passin aquí, amb els escenaris principals repartits entre Vic i Barcelona. Una proposta per a lectors intrèpids que direu que sí (a ulls clucs!) a l’oportunitat de viure la literatura com mai abans, amb vídeo, imatge, so i la capacitat de decidir sobre el futur dels personatges: una novel·la convertida en una autèntica experiència transmèdia!

I tot des de la comoditat de casa teva! Només hauràs de prémer un botó per votar per la teva opció preferida quan pregunti com voleu que continuï la història (podràs decidir el destí dels personatges des del més estricte dels anonimats, hehe). Acabareu amb un final feliç de conte de fades? O per contra guiareu els personatges fins a un destí més funest que la 4a temporada d’«Strangers Things»?

Una experiència ÚNICA i IRREPETIBLE! «Única» perquè vosaltres decidireu el destí dels personatges. «Irrepetible» perquè no gravaré la sessió i només vosaltres coneixereu el resultat de les vostres decisions (hihi).

Soc la Teresa Saborit. Escric des que tinc ús de raó (la meva mare afirma que vaig néixer escrivint, hehe), les llibreries són la meva perdició (que aixequi la mà el lector que estigui lliure de culpa!) i el gener del 2015 vaig decidir fer un canvi de vida radical: vaig deixar la feina de controller en una entitat financera (sí: en una vida passada vaig ser economista) per dedicar-me a la literatura a temps complet.

Des de llavors he publicat cinc llibres (aviat sis!) i he guanyat un grapat de premis. «Casus Belli» és la novel·la amb la qual vaig guanyar el XLII Premi Armand Quintana de novel·la (el guardó literari més antic de la comarca d’Osona!).

Una història sobre el sector editorial català (vist des de dins) protagonitzada per una escriptora i una petita editora de la Plana de Vic: una història de David vs Goliat protagonitzada per dues dones decidides a plantar cara als gegants que, des de Barcelona, controlen el sector editorial amb mà de ferro… però tota història té un inici que moltes vegades no surt en els llibres. Vols descobrir-la?

Reserva ara la teva plaça: Inscripcions gratuïtes!
Fes clic aquí: https://teresasaborit.cat/28072022

L’experiència immersiva de «Casus Belli» està a punt de començar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *