Quina Setmana tan fantàstica i quin dissabte tan extraordinari!

Quina Setmana tan fantàstica i quin dissabte tan extraordinari!

El millor: la possibilitat de retrobar-nos en persona! El súper millor: el regal de poder-nos desvirtualitzar i conèixer-nos més enllà de les pantalles! (en alguns casos, amb persones amb les quals feia més de 10 anys que ens coneixíem i que encara no ens havíem vist mai cara a cara!)

Com a mostra, un botó: el post que he publicat a Instagram! Fotos amb Maria Escalas, Joan Fer, Blanca, Cristina García, Àngela Aubanell, Farners Casas Fontcuberta, Mariona Arabia… D’altres que no sortiu a les fotografies, Conxi San Rui! D’altres que no vam coincidir per ben poc i tenim trobada pendent: Salvador Macip, Jaume Arasa, Laura Gonzalvo, Montse Milan… D’altres que volíeu venir però no vau poder per culpa d’imprevistos desafortunats (una abraçada immensa, Yulia!).

Un cap de setmana meravellós! Moltes gràcies a La Setmana pel suport. Mil gràcies Llibreria Universitària per acollir «Casus Belli» al vostre mòdul i fer possible una jornada extraordinària! Una abraçada immensa, Anna! L’any que ve, més i encara millor!

PD. A l’última fotografia, en Lei, decidint quin dels llibres que li he portat de La Setmana es llegirà primer. Que jo me’ls havia comprat per mi, però a veure qui li fa entendre ara a aquest gat que no són per ell… Crec que m’hauré de posar a la cua! (hehe)

PDD. Els qui tingueu el cuquet per l’escriptura, recordeu que avui és l’últim dia per poder-vos preinscriure a l’11a temporada de VullEscriure.cat a un preu ÚNIC que no es repetirà! Visiteu la web: https://lallibretavermella.cat/vullescriure11 Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *