David contra Goliat! Qui guanyarà la batalla?

20220927-Entrevista_Radio_Caldes-Conxi_SanRui-Sota_les_llambordes-Teresa_Saborit-Casus_Belli-Gamificacio-VullEscriure

«Avui divendres a “Sota les llambordes” la Conxi Sanrui conversa amb l’escriptora Teresa Saborit. Farem un recorregut per la seva feina com a escriptora, i per la seva obra literària, centrant-nos en el seu darrer llibre “Casus Belli”.

Una novel·la que s’endinsa dins el món editorial i tot el que hi ha darrere, sobretot de les grans empreses d’aquest sector que es mengen les petites o fan el possible perquè desapareguin… És un llibre amb un contingut atrevit i valent.

Es pot dir que la novel·la és fictícia però el contingut molt real. Hi ha dues protagonistes, d’una banda, la Tina que és una escriptora víctima d’un plagi, a qui una reconeguda autora supervendes li ha robat la novel·la que havia estat escrivint durant els últims set anys. De l’altra, la Cris, propietària d’una petita editorial, farta de ser trepitjada pels gegants del sector. A les dues els han declarat la guerra i les dues s’alçaran decidides a recuperar allò que els pertany. David contra Goliat! Qui guanyarà la batalla?

Amb aquesta novel·la Teresa Saborit ha estat guardonada amb XLII Premi Armand Quintana de 2021 i publicada a LaLlibretaVermella. Ja sabeu, a partir de les 11h a Ràdio Caldes al 107.8 fm i sempre a la web de Ràdio Caldes.»

En aquest país hi ha persones extraordinàries! I una d’aquestes persones és la Conxi Sanrui amb qui divendres passat vaig tenir el plaer de conversar a «Sota les llambordes» de Ràdio Caldes.

Vam parlar sobre literatura, llibres i canvis de vida, en una conversa molt amena que a les dues ens va deixar amb ganes de més, així que…

ATENCIÓ! Presentació de «Casus Belli» a Caldes de Montbui el divendres 28 d’octubre a les 18:00 a la Biblioteca de Caldes de Montbui! Serà una experiència immersiva: presentarem un capítol extra de la novel·la i vosaltres decidireu en directe el destí dels personatges! I després torn de preguntes, perquè pregunteu tot el què vulgueu saber sobre el món editorial.

Per anar fent boca, podeu recuperar l’entrevista fent clic al play (o visitant la web de Ràdio Caldes). Moltes gràcies Conxi i tot l’equip de la ràdio! Us espero a la presentació!

One thought on “David contra Goliat! Qui guanyarà la batalla?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *