Una presentació a Lleida més emocionant que una final Barça-Madrid!

20221114-Casus_Belli-Teresa_Saborit-Presentacio_Concurs-Secrets_mon_editorial-Escriptors_classics-Llibreria_Caselles_Lleida-Marivi_Chacon-LleidaTV

Quin goig i quin honor poder presentar «Casus Belli» amb la Mariví Chacón a la Llibreria Caselles de Lleida: una llibreria familiar amb més de 113 anys d’història. Un local espectacular: tres plantes plenes de llibres i un «celler» que és un autèntic tresor!

I quina emoció en el concurs per descobrir els secrets del món editorial (amb anècdotes d’escriptors de tots els temps): hi va haver un moment que semblava un Barça-Madrid jugant-se el títol de lliga en l’últim partit de l’última jornada!

Felicitats a la guanyadora! Espero que gaudeixis del val de 50€ per llibres. Moltes gràcies per una vetllada màgica, Mariví, Jordi Caselles: gràcies per acceptar de participar en la «idea de bombera» d’una escriptora osonenca. Quin regal haver-vos conegut!

PD. Pròxima edició de la presentació + concurs a Vic: 24 de novembre, a les 7 de la tarda, al Casino de Vic, amb la professora de llengua i literatura Carme Codina i la Llibreria Anglada de Vic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *