«El Quatre Paraules» d’en Jordi Vilarrodà a El9TV: la casa dels escriptors d’Osona. Gràcies!

Voltant pel món et trobes amb persones extraordinàries, però si de periodistes culturals és del que parlem, en Jordi Vilarrodà ocupa un lloc d’honor entre tots ells:

  • Per la seva aposta decidida pels llibres i la literatura
  • Per la importància i militància cultural de tots els seus programes
  • Per la cura amb què ens tracta als autors d’Osona!

Pels escriptors de la comarca, en Jordi és un referent indiscutible: ens escolta, ens llegeix, s’interessa per la nostra obra i ens acompanya a cada pas que donem. Embrancats en un sector editorial que voltes ens és més hostil del que voldríem, per a nosaltres és un regal saber que en Jordi ha construït un espai que ens és casa.

Ahir al vespre vaig tenir l’honor de poder visitar de nou «El Quatre Paraules», el programa que en Jordi Vilarrodà dirigeix i presenta a El9TV, i vaig experimentar de nou que és una sort poder disposar d’un espai com aquest que sempre ens acull, a nosaltres i els nostres llibres, amb un somriure i els braços oberts.

Junt amb aquest post trobareu la conversa que vam tenir sobre «Casus Belli», l’última novel·la que he publicat. Us convido a recuperar l’entrevista sencera: si sou uns apassionats de la literatura com nosaltres, segur que us semblarà interessant!

(I si voleu que parlem del llibre en persona i descobrir què s’amaga entre les bambolines del món editorial, us convido a acompanyar-me en la presentació de demà dijous 24 de novembre de 2022, a les 7 de la tarda, al Casino de Vic amb la Carme Codina, professora de Llengua i Literatura, i la Llibreria Anglada de Vic. Com diu en Jordi en el vídeo, les meves presentacions no són mai «convencionals»: en aquesta ocasió, us he preparat un joc de preguntes i respostes, amb anècdotes i curiositats d’escriptors de tots els temps i un val de 50€ per llibres pel guanyador!)

Mil gràcies per la confiança, Jordi! Per molts anys semblants converses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *