Presentació + Concurs a la Casa Comella de Vic, escenari de «Casus Belli»!

No sempre es té l’oportunitat de presentar una novel·la en un dels escenaris a on transcorre l’argument. No sempre es té l’honor de comptar amb la companyia d’una antiga professora de llengua i literatura de l’escola a on vas estudiar fa uns anys. No sempre es té la sort que una de les teves llibreries de capçalera accepti apuntar-se a la teva última «idea de bombera».

Quan les tres coses passen alhora, una només pot donar les gràcies per aquesta alineació planetària gairebé miraculosa. I això és el que ha passat aquest dijous: GRÀCIES.

Gràcies al Casino de Vic per obrir-nos les portes de la Casa Comella i permetre que poguéssim passejar per les estances a on viu una de les protagonistes de «Casus Belli». Gràcies Carme Codina per acceptar la invitació per acompanyar-me en aquesta presentació tan especial: gràcies per ajudar-me a recordar mil anècdotes de la meva època del Batxillerat, gràcies per les teves paraules de presentació plenes d’estima i mestratge. Gràcies Jordi Anglada, de la centenària Llibreria Anglada, per sumar-te a la proposta d’un acte híbrid entre presentació i concurs.

Mil gràcies a tots els qui heu vingut! Moltes gràcies per una vetllada memorable!

PD. La pròxima parada del tour serà el 29/11 a les 19:00 a la Llibreria La 2 de Viladrich de Tortosa amb en Jesús M. Tibau, escriptor i presentador del programa literari «Tens un racó dalt del món». Us hi espero!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *