Deixaràs que la por sigui més gran que els teus somnis?

«Deixaràs que la por sigui més gran que els teus somnis?»

Al cap i a la fi, què és la vida, si no una lluita per intentar aconseguir allò que ens fa feliços?

El meu anhel el tinc molt clar: que els escriptors d’aquest país trobem la fórmula per poder viure al 100% de la nostra obra. I potser serà una batalla llarga, àrdua i difícil però, tard o d’hora, ho aconseguiré (ja ho veureu).

Si voleu parlar de somnis, de batalles personals i del món editorial, us espero dijous de la setmana que ve, 23 de març, a les 19:00, a l’Ateneu Terrassenc!

I, per si això no fos suficient, també podreu participar en el Concurs «Descobreix els secrets del món editorial», amb anècdotes i curiositats d’escriptors de tots els temps (que us deixaran amb la boca oberta!) i amb un premi sorpresa pel guanyador. Patrocinat per «Casus Belli». Ens hi veurem? Si és que sí, deixeu un comentari: em farà molta il·lusió saber que ens hi trobarem!

PD. Gràcies, Jesús M.Tibau, per convidar-me al «Tens un racó dalt del món» de Canal 21 Ebre. Podeu recuperar l’entrevista sencera en aquest enllaç: https://www.canal21ebre.com/2023/01/16/teresa-saborit-a-tens-un-raco-dalt-del-mon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *