De totes les peces que intervenen en el món editorial, els que sempre, sempre, sempre hi surten més malparats són els escriptors

«Els personatges pertanyen a la creativitat de la seva autora, però la novel·la està basada en dades completament reals, certes, comprovables. De totes les peces que intervenen en el món editorial, els que sempre, sempre, sempre hi surten més malparats (o senzillament obviats o menystinguts) són els escriptors.»

Fes clic al play per descobrir l’extraordinària ressenya de «Casus Belli» que l’escriptora Sílvia Romero ha inclòs en l’especial de Sant Jordi del programa literari «Cafís de lletres», de Punt 7 Ràdio Sant Celoni (o visiteu la seva web: https://app.box.com/s/v52szl7xk17l1roon2e4c24xciktc905).

Mil gràcies per aquest regal, Sílvia! Bon Sant Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *