Oh! Que surto a El9nou d’aquesta setmana multiplicada per 3 (i mitja)!

Oh! Que surto a El9nou d’aquesta setmana multiplicada per 3 (i mitja, he, he)!

  • «Casus Belli» inclòs en la tria de llibres de quilòmetre zero escrits per autors d’Osona i el Ripollès.
  • La presentació de dissabte passat a Gurb de la novel·la «El secret del meu nom», acabada de sortir d’impremta gràcies als mecenes que l’heu fet possible!
  • Trobada amb els escriptors de VullEscriure a la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic per presentar el llibre de Sant Jordi d’aquesta temporada i els 10+1 anys de la web!

l el «mitja» que falta?

Dos actes que es faran aquest diumenge al matí, en els quals he tingut l’honor de col·laborar i que em fa molt feliç veure com any rere any es van consolidant! Tot gràcies a la feina incansable i extraordinària de l’equip humà que treballa entre bambolines en cadascun d’ells per fer-ho possible!

  • 3a edició de la gimcana de Sant Jordi per la canalla de Vic que recorrerà el centre de la ciutat, aquest any organitzat per la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vic: «Els bromistes del regne». Aconseguireu trobar els llibres perduts?
  • 2n Esmorzar d’Escriptors d’Osona organitzat per l’Ajuntament de Gurb: la manera més fantàstica de donar el tret de sortida a la diada del llibre i la rosa!

Moltes gràcies, El9nou i Jordi Vilarrodà, per estar sempre pendents de la vida literària de la comarca i fer-vos-en ressò. Bon Sant Jordi a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *