«Cal llegir ‘El secret del meu nom’, una novel·la molt emotiva. Veritablement un premi ben merescut, una delícia de llibre totalment recomanat!»

20230616-Radio_Caldes-Sota_les_llambordes-Teresa_Saborit-El_secret_del_meu_nom-VullEscriure

Moltes gràcies per l’entrevista, Conxi Sánchez! Em fa molt feliç que «El secret del meu nom» t’hagi emocionat. Per molts anys plens de llibres que puguem compartir!

* * *

Presentació «Sota les llambordes» (Ràdio Caldes):

«Avui divendres a “Sota les llambordes”, la Conxi Sánchez conversa amb l’escriptora Teresa Saborit.

Farem un recorregut per la seva obra literària i pel seu ofici com a escriptora, centrant-nos en la darrera novel·la editada “El secret del meu nom”, obra amb la que va estar guardonada amb el Premi de Novel·la de la 32a Festa de les Lletres Catalanes Omnium del Vallès Oriental al novembre de 2021 i que ha sortit publicada el passat mes d’abril per Sant Jordi.

“El secret del meu nom” ens acosta a la relació d’una àvia pagesa i una neta pallassa:

  • L’àvia viu a Osona, en una masoveria heretada dels avantpassats. La neta malviu a Barcelona, en una habitació llogada en un pis compartit.
  • Una desitja que l’altra torni a casa. L’altra sobreviu encadenant feines precàries per poder fer realitat, algun dia, el somni de convertir-se en una gran pallassa.
  • L’àvia no entén els somnis de la neta, la neta se sent ofegada pels desitjos de l’àvia. Però les dues tenen un lligam molt fort, el de l’amor…

Tot plegat és el que la Laia, la protagonista, té a dins i ho va desembrollant, interpretant, esbrinant, dilucidant, per a finalment clarificar… Per a saber-ne més cal llegir el llibre, una novel·la molt emotiva que transmet sentiments, sobretot el de l’amor. Veritablement un premi ben merescut, una delícia de llibre totalment recomanat!

Serà a partir de les 11h que podreu escoltar la conversa a Ràdio Caldes (al 107.8 fm) i sempre a: https://www.radiocaldes.cat»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *