Encontre d’Escriptors a Tortosa!

Quina gran trobada!

Escriptors de Catalunya, Balears i el País Valencià ens hem reunit aquest cap de setmana a Tortosa, centre geogràfic per antonomàsia de la nostra llengua: a 200 quilòmetres de Barcelona, a 200 quilòmetres de València i a 200 quilòmetres de Mallorca.

Un cap de setmana increïble organitzat amb tot detall per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (Carme Ros, Sara Serrano: heu fet una feina increïble! Mireia Sopena, Anna Pantinat: gràcies per haver tingut una idea tan fantàstica!).

Una ocasió irrepetible per conèixer gent de tots els territoris alhora que descobríem els secrets d’una ciutat fascinant. Gràcies, Jordi Jordan, per la bona rebuda!

  • Ho sabíeu que els seus gegants són un homenatge a la llegenda de la Cucafera?
  • I que sota la catedral hi ha un laberint de passadissos que sembla infinit?
  • I que Lo Sirgador és l’únic llagut que navega per riu i mar?

Gràcies, Sebastià Portell, per aquest regal! Tot immortalitzat amb mestratge per la càmera de Carme Esteve Pla (impacients per veure les fotos que has fet durant tot l’encontre!).

Ha estat un plaer poder conversar amb Noèlia Diaz Vicedo, Carme Romia, Carles Molins, Emili Gil, Montserrat Segura, Odile Arqué, Rosa Canadell, Ramon Monton, David Nel·lo, Cinta Arasa, Joan Todó, Sílvia Mayans, Jesús M Tibau, Ricard Ruiz, Andreu Suriol, Marta Pera, Bel Olid, Izaskun Arretxe, Vicenç Llorca, Carles Duarte, Mercè Masnou, Ricardo Gascon i tants d’altres que em deixo (o a qui no vaig tenir temps de conèixer: espero que a la pròxima tinguem més sort!).

Ha estat un plaer i un honor haver pogut compartir aquests tres dies amb tots vosaltres. Tant de bo ens puguem retrobar ben aviat!

* * *

RECULL DE PREMSA:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *