Dues noves ressenyes d’«Els llops ja no viuen als boscos»

20180726-Ressenyes-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Jordi_Romeu-David_Gomez-On_viuen_els_somnis

 

L’estiu et porta sorpreses inesperades, com descobrir que Els llops ja no viuen als boscos continua acumulant noves lectures. És el cas d’en Jordi Romeu i en David Gómez, que han tingut la bondat de llegir-lo i de publicar-ne unes fantàstiques ressenyes a la xarxa.

 

L’opinió d’en Jordi Romeu la trobareu en el seu videoblog:

«En els relats de la Teresa Saborit hi veiem alguna cosa més que la maldat. De fet, el que veiem és l’altra cara, la que queda amagada per l’horror, la de la por dels personatges que pateixen aquesta maldat, la de les víctimes.»

 

 

 

La ressenya d’en David Gómez la trobareu a la seva pàgina de Facebook «On viuen els somnis»:

«Els llops ja no viuen als boscos, de Teresa Saborit.

Set contes que ens parlen d’infants enfrontats al món. Set històries que, sota el títol d’un pecat capital, ens porten al costat més fosc, allà on els nens no haurien d’anar mai. Set protagonistes que veuen malmesa la seva vida per l’acció o la inacció dels adults, que com els llops dels contes de fades poden fer molta por.

Teresa Saborit ens apropa a un món perillós però real on els nostres fills —sí, els teus i els meus, o creies que ells estaven lliures de perills?— viuen una realitat colpidora. Ho fa amb tendresa, sense ficar-se morbosa, potser és per això que algun dels contes és capaç d’aturar-te la respiració per uns segons davant el que és inevitable, allò que com adult saps que passarà després.

“Els llops ja no viuen als boscos” és una lectura molt recomanable. D’aquelles que pots fer sense cap dificultat i que et deixen un record profund.

No us la perdeu.»

 

Moltes gràcies per la lectura i per les vostres paraules, Jordi i David!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *