Dissabte 28: 6a edició de «La Nit de les Lletres»!

20180424-Sant_Jordi-Teresa_Saborit-signatures-Barcelona-Nit_lletres-Vull_Escriure

 

Un plaer coincidir amb la Silvia Jané, en Xavier Carrascós, en Jordi Badia, en Jordi Romeu, en Ferran d’Armengol, la Montse Assens, en Vicenç Ambrós, la Sílvia Romero,… I tants d’altres!

Molts gràcies a tots els qui heu vingut en algun moment del dia a la parada de l’Associació d’Amics de Sant Camil, a la parada de l’Associació de Relataires en Català o a la biblioteca de Sant Esteve de les Roures (hehe). Un plaer retrobar-vos un Sant Jordi més! 😀

Si us heu quedat amb ganes de més lletres, aquest dissabte 28 us espero a la web de VullEscriure amb la 6a edició de «La Nit de les Lletres»! A partir de les 8 del vespre i fins a la 1 de la nit, cinc hores d’escriptura ràpida en temps real.

A cada hora en punt publicarem a VullEscriure una minicrida, una excusa per escriure, i a partir de llavors tindreu UNA HORA per escriure el vostre text i publicar-lo a la web; una hora, ni un minut més.

«La Nit de les Lletres» està oberta a tots els escriptors que ho desitgin: l’únic requisit per participar-hi és estar registrat a la web de VullEscriure i tenir moltes ganes d’escriure. Relat, teatre, cartes, poesia… No hi ha límits d’extensió i tots els formats són benvinguts.

A la 1 de la nit reactivarem totes les minicrides de la jornada perquè pugueu «repescar» en diferit aquelles propostes que no hàgiu pogut respondre en temps real. Rebreu un punt per cada minicrida que respongeu en directe i mig punt per cada minicrida resposta durant el període de repesca.

Qui respongui a les 5 minicrides en temps real serà nomenat «Cavaller de VullEscriure»! Feu un cop d’ull a la web per descobrir la resta de títols: «Rosa galant», «Drac ferotge», «Espasa ràpida», «Escuder valent», «Quixot lleial»,…

Farem el seguiment de la jornada a Twitter amb l’etiqueta #NitLletres com cada any: estigueu atents al compte de @VullEscriure per saber com evoluciona la vetllada (hehe).

Ens llegim el 28 a partir de les 8 del vespre, amants de les paraules! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *