Objectiu complert: 200 muses, 200 milions de gràcies!

Gràcies, gràcies, gràcies… 200 milions de gràcies!

Després d’un any d’escriptura sense descans, el repte que m’havia proposat està complert: 200 dies laborables, 200 textos escrits.

Moltíssimes gràcies, muses!

El projecte de les «200 muses» no hauria existit sense vosaltres. Cadascun dels textos que el conformen no haurien estat mai escrits si no fos per cadascuna de les inspiracions que m’heu anat enviant durant el 2015.

Per agrair-vos la col·laboració, he estat parlant amb el patge de Ses Majestats. Després d’àrdues negociacions, l’he convençut que totes les muses que heu participat en el projecte us mereixeu que aquest any els Reis Mags us portin un regal fabulós. Si em doneu el vostre e-mail, després de Reis rebreu una sorpresa fantàstica per correu electrònic (paraula d’escriptora lletraferida amb el cap ple d’idees de bombera, hehe). Em podeu enviar les vostres dades a: teresa.saborit@lallibretavermella.cat

Gràcies per la inspiració, muses: gràcies per existir.

Feliços Reis!

12 thoughts on “Objectiu complert: 200 muses, 200 milions de gràcies!

    1. Una abraçada, Yolanda! Gràcies a vosaltres per avivar la imaginació amb la vostra inspiració!

  1. Felicitats Teresa!
    Tot el mèrit és teu. La teva constància, imaginació i perseverància es nereixen 200 aplaudiments.
    Un plaer haver-te ajudat.

  2. Tere, he estat molt desconnectada, darrerament, apareixent poc temps al fb, però sense aprofundir. Moltes gràcies per aquests projectes tan engrescadors amb les “musses·”. M’alegra, haver estat una d’elles. Que el 2016 et sigui molt favorable per a l’escriptura i per tot, tot i tot! Una abraçada!

    1. No hi ha res a disculpar, Montse! Moltes gràcies pels bons desitjos. Espero que el 2016 acabi molt millor de com ha començat: molts ànims.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *