El llibre de les «200 muses» – Tria la teva lectura!

143 microrelats, 44 poemes, 9 escenes de teatre, 1 cal·ligrama, 2 col·leccions de #tweetrelat i 1 obra transmèdia… Arriba el llibre de les «200 muses»!

Aquest llibre no es llegeix com els altres. No has de començar de forma obligatòria per la primera pàgina i acabar per l’última. En total hi ha 21 itineraris de lectura: tu decideixes com vols que avanci la història.

Pots llegir-lo per ordre cronològic d’escriptura, del primer a l’últim text. Pots llegir-lo gènere per gènere (microrelats, poemes, escenes de teatre, cal·ligrames, #tweetrelat, transmèdia). Pots llegir-lo seguint un eix temàtic (la màgia de les paraules, laboral, infants, amistat, primeres cites, amants, fills, trencaments, vellesa, pèrdues, silencis, renéixer, gats i altres animals, temps, somiatruites, autenticitat, inexplicables, escriure en primera persona, successos del dia a dia). Tria la teva lectura!

* * *

El projecte de les «200 muses» va néixer el gener del 2015 arran d’un repte que em vaig autoproposar: publicar un text en aquest blog cada dia laborable de l’any i dir, en cada cas, d’on havia sorgit la inspiració per escriure’l. A partir d’aquí va començar la recerca per trobar les dues-centes muses que necessitava per completar el desafiament.

Dotze mesos més tard puc dir que el projecte ha superat totes les meves expectatives. He trobat les dues-centes muses que necessitava i, a més a més, gràcies a la seva inspiració, he estat capaç d’escriure aquest fantàstic llibre que des d’avui podeu comprar. Mil gràcies, muses!

PD. Nota important a totes les muses que han participant en el projecte – Els Reis us han d’haver deixat un petit regal a la bústia de correu electrònic: espero que us agradi! Si no l’heu rebut, envieu-me si us plau un e-mail. Moltes gràcies.

—————————————————————

Llibre_200_muses-Teresa_Saborit-Best_seller_Amazon-Contes_catala-Transparent

ACTUALITZACIÓ 02/02/2016 – Durant la setmana d’aniversari, l’ebook de les «200 muses» s’ha convertit en bestseller d’Amazon en la categoria de contes i s’ha situat durant unes hores en el número 8 de la llista d’ebooks en català més venuts. Moltes gràcies per haver-ho fet possible, muses!

Llibre_200_muses-Teresa_Saborit-Best_seller_Amazon-Contes_catala-Sant_Jordi_2016

ACTUALITZACIÓ SANT JORDI 2016 – Durant la setmana prèvia a Sant Jordi 2016 les «200 muses» s’han col·locat en la primera posició de llibres més venuts en la categoria de contes. Durant la vigília de Sant Jordi, fins i tot s’ha colat en el top 10 d’ebooks més venuts en català!

11 thoughts on “El llibre de les «200 muses» – Tria la teva lectura!

 1. Moltes gràcies pel teu regal Tere. És preciós i m’agrada sentir-me una petita part d’ell.

  Petons

 2. Primer de tot, Tere, vull donar-te les gràcies per fer les coses tan divertides i amenes. És un plaer veure com desenvolupes els teus objectius: relats, poemes… a partir d’unes paraules.

  Sóc una de les teves muses repetidora. Gràcies pel que suposo que és el teu regal, però no l’he pogut obrir, no en dec saber. (?).

  Una abraçada i molts èxits que estic convençuda que els tindràs perquè al teu cap bullen idees.

  Maria Teresa

  1. Hola, Maria Teresa.

   En primer lloc: m’alegro que t’agradin les meves idees de bombera!

   Mil gràcies per les floretes, pel suport, per les paraules d’ànims i per la inspiració 😉

   Respecte el regal, per obrir el llibre electrònic que t’he enviat necessites un programa de lectura d’ebooks. Per llegir-lo des de l’ordinador, jo faig servir un programa gratuït que es diu “Calibre ebook management”. T’acabo d’enviar un correu electrònic amb més detalls. Qualsevol dubte, digue-m’ho i intentaré ajudar-te en tot el què pugui 😉

  2. Hola de nou, Maria Teresa,

   A més a més de programes com el que et mencionava en el comentari anterior, una de les muses m’acaba de comentar que existeixen extensions que permeten llegir els ebooks directament des del navegador d’internet. Si tens Firefox, et pots instal·lar per exemple un complement que es diu EPUBReader. Espero que et sigui d’utilitat.

   PD. Gràcies per la informació, Ramon!

 3. Hola Maria Teresa,

  Gràcies per convidar-me al teu blog, semble interessant, el posaré a favorits

  Salutacions,

  Juli

  1. Bon dia, Juli. Benvingut! M’alegro que el que escric et sembli interessant. Si vols, et pots subscriure al blog i rebràs un butlletí periòdic al teu correu electrònic amb les últimes novetats 😉 Molt bona tarda de diumenge!

 4. Hola! Jo vaig ser una de les muses i vaig rebre la teva sorpresa de reis… pero no sé molt bé com fer-ho amb el que ens has enviat :S

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *