Finalista premi literari Miquel Arimany 2016 de Masies de Roda

20160925-finalista_premi_literari_miquel_arimany_masies_roda-teresa_saborit

 

Ahir es va celebrar al monestir de Sant Pere de Casserres l’entrega del premi literari Miquel Arimany 2016 de narrativa convocat per l’Ajuntament de Masies de Roda. Un honor haver estat escollida com a finalista entre el prop de centener d’obres que es van presentar al concurs i des d’aquí la meva enhorabona a la guanyadora, Susanna Batalla, i a la resta de finalistes: Aida Oca, Xavier Tornafoch, Xavier Virgili, Jenni Rodà, Elena Ferrer, Joan Guasch, Joan Carles González, Joan Lluís Moreno, Montserrat Colell, Salvador Vergés, Manuel Roig i Ricard Desola.

Durant l’acte en Jordi Dorca ens va llegir un fragment del llibre Una taca de sol d’en Miquel Arimany que podeu recuperar en aquest enllaç (va quedar palès que a mitjans de segle passat travessar la Via Laietana de Barcelona era tant o més complicat que en l’actualitat) i els clarinetistes Gil Codina, Ricard Fontseré i Oriol Codina van posar-hi el contrapunt musical amb una selecció de «Divertimentos» de Mozart.

Moltes gràcies a en Víctor Pallàs i a la Marta Marly per la conducció i l’organització de l’acte. Espero que ens puguem retrobar ben aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *