Les «200 muses» tornen a casa

20161015-biblioteca_ateneu_barcelones_barcelona-llibre-dues-centes-200-muses-teresa_saborit

 

Avui us porto una notícia que em fa una il·lusió especial: el llibre de les «200 muses» ha estat acceptat per formar part del catàleg de la biblioteca de l’Ateneu Barcelonès. Què vol dir això? Que a partir d’ara qualsevol soci de l’Ateneu el podrà llegir lliurement. I per què em fa una il·lusió especial? Perquè els 200 textos que formen el llibre van ser escrits, en un 90%, en aquesta biblioteca.

En certa manera, és com si les paraules que vaig teclejar del gener al desembre del 2015, que van volar fins el ciberespai i que a principis del 2016 es van materialitzar en forma de llibre, finalment tanquessin el cercle i tornessin a casa, a l’origen: des d’avui descansen de nou entre les quatre parets que les van veure néixer, envoltades de llibres.

Per commemorar l’efemèride, i per celebrar que demà és el meu sant i que dilluns se celebrarà per primer vegada el dia de les escriptores, he decidit fer-vos un regal. Durant aquesta setmana, des d’avui i fins divendres de la setmana que ve, si compreu un exemplar dedicat del llibre de les «200 muses» a Dawanda, rebreu de regal:

– Regal 1 – Quadern «Jo, musa» => El quadern que recull les 200 inspiracions que van servir per escriure les 200 muses.

– Regal 2 – Joc «Bingo lector» + Daus => Deixa que l’atzar et guiï entre els 200 textos que formen el llibre. Aconseguiràs fer bingo?

Aprofiteu aquesta oferta! Vàlida fins el 21 d’octubre del 2016 a la mitja nit.

Feliç lectura 😀

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *