4a Festa Teixint Connexions per La Marató TV3 – Me suenan tus letras

20161215-festa_teixint_connexions_marato_tv3-me_suenan_tus_letras-repte_literari-200_muses-teresa_saborit

 

Voleu col·laborar amb La Marató de TV3 i alhora gaudir amb les lletres? Si aquest dissabte sou a Barcelona, aneu fins a Gràcia i visiteu l’estand que «Me suenan tus letras» tindrà dins la «4a Festa Teixint Connexions per La Marató TV3»: https://www.facebook.com/events/144382719380221

Podreu comprar llibres, discs de música i participar en un repte literari: escriure una breu història en 4 línies que contingui les 3 paraules comodí que es desvetllaran a l’inici de la Festa Teixint Connexions.

Entre tots els participants al repte literari se sortejaran 3 llibres firmats pels seus autors, amb una dedicatòria escrita expressament per a l’ocasió, i un d’aquest llibres (per l’afortunat/da que guanyi el sorteig en la categoria de 12 a 18 anys) serà un exemplar de les «200muses»!

Necessiteu encara més raons per ser solidaris? 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *