Booktour – Parada 7: Nuri Salvador al blog «Plaer de ma vida»

booktour_07-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-nuri_salvador

 

Parada 7 del booktour d’«Els llops ja no viuen als boscos»! La Nuri Salvador ha publicat al seu blog la ressenya sobre «Supèrbia», el setè relat del llibre:

«El conte “Supèrbia” l’encapçala un fragment del clàssic dels Germans Grimm “Hansel i Gretel”. Un conte que llegíem de petits tranquil·lament i que avui, des d’una sensibilitat diferent, que no ens fa ser millors ni pitjors, el trobem una bestialitat (…). El protagonista ens mostra el seu dia a dia des dels seus ulls d’infant i ens angoixa perquè sabem que al nostre voltant tenim nens que se senten igual de decebuts que ell. I perquè intuïm, a cada frase més, que el relat no tindrà un final feliç, que el seu món, que és el nostre, està ple de llops esperant una presa desprevinguda (…).»

Moltes gràcies per les teves paraules, Nuri! Visiteu el seu blog per llegir la ressenya completa: https://plaerdemavidablog.wordpress.com/2016/12/15/els-llops-ja-no-viuen-als-boscos-teresa-saborit-pages-editors-lleida-2016 😉

Següent parada, dilluns de la setmana que ve, al blog d’en deomises. Feu clic aquí per veure l’itinerari complet del booktour.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *