Visita al Col·legi Sant Miquel de Vic: «Els llops ja no viuen als boscos» i VullEscriure

20161217-visita_col-legi_sant_miquel_vic_osona-llengua_literatura_catalana-silvia_caballeria-teresa_saborit-escriptora

 

Hi pot haver millor regal per a una escriptora que tenir l’oportunitat de poder conversar cara a cara amb els seus lectors?

Ahir al matí la Sílvia Caballeria, professora de llengua i literatura del Col·legi Sant Miquel de Vic (Osona) i gran activista literària, dins i fora de l’aula, em va convidar a visitar els seus alumnes de 4t d’ESO.

Els alumnes de quart havien llegit en veu alta «Ira», el tercer relat del llibre «Els llops ja no viuen als boscos», i vam estar conversant sobre el llibre en si, sobre el fet d’escriure en general i sobre la web de VullEscriure.cat.

Com a regal de comiat em van ensenyar un post que havien publicat a la xarxa compartint les seves opinions sobre el relat que havien llegit. Voleu saber què els ha semblat el llibre? Visiteu el següent enllaç: http://silviacaballeria.blogspot.com.es/2016/12/ens-visita-teresa-saborit.html

Moltes gràcies per convidar-me, Sílvia!

Un plaer i un honor haver pogut conversar amb tots vosaltres 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *