Una entrevista al programa de ràdio «El matí Tarragona» de Cope Tarragona-Reus!

20161216-entrevista_radio_cope_tarragona_reus-monica_carrasco-els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-premi_7_lletres-teresa_saborit-pages_editors

 

Avui surto per la ràdio! Pels volts de dos quarts d’1 del migdia la Mònica Carrasco m’entrevistarà al programa «El matí Tarragona» de Cope Tarragona-Reus dins de l’espai «Pàgina zero» per parlar del llibre «Els llops ja no viuen als boscos».

Si sou de les comarques de Tarragona i teniu una ràdio a prop, no us ho perdeu! Camp de Tarragona 93.5 FM – Terres de l’Ebre 98.9 FM. Si no sou de Tarragona, podeu sentir-ho en directe a través d’internet fent clic aquí 😉

* * *

Actualització 16/12/2016 (22:00): Si no heu pogut sentir el programa en directe, o si l’heu sentit però voleu recuperar-lo i sentir-lo de nou, ja teniu el podcast a la vostra disposició! Feu clic aquí al play:

 

Feu clic aquí per sentir el programa complet 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *