Entrevista a «El matí a Ràdio 4» amb Ramon Castelló

20170119-Entrevista_el_mati_radio_4_rne_rtve-Ramon_Castello-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Premi_7_lletres-Teresa_Saborit-Pages_Editors

 

Aquest matí en Ramon Castelló, presentador d’«El matí a Ràdio 4», m’ha entrevistat al seu programa per parlar del llibre guanyador de l’XI Premi 7 lletres 2016: «Els llops ja no viuen als boscos».

Hem parlat dels 7 relats que formen part del llibre, dels motius pels qual al principi va tenir un títol i al final n’ha tingut un altre, dels nens que narren en primera persona cadascuna de les històries en un intent per donar veu a tots aquells infants que, a la realitat, viuen en un món de gegants i callen quan un «llop» els ataca.

A més a més del llibre, també hem tingut temps per conversar sobre escriptores kamikaze que un dia deixen una feina estable per dedicar-se a escriure a temps complet. I de VullEscriure i de la teoria que diu que calen 10.000 hores de pràctica per ser expert en una matèria. I fins i tot d’aquest blog i del motiu pel qual es diu «La Llibreta Vermella».

Si voleu recuperar l’entrevista, ho podeu fer fent clic al play que veureu a continuació:

 

Feu clic aquí per sentir el programa
 

Moltes gràcies Ramon i a tot l’equip d’«El matí a Ràdio 4» per convidar-me al vostre programa: ha estat un veritable plaer visitar-vos aquest matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *