«Els llops…»: 2n llibre de ficció més venut aquesta setmana a la Llibreria La Tralla!

20170127-Llibreria_La_Tralla-Presentacio_Vic-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit-Jordi_Vilarroda_El9nou-Pages_Editors

 

Moltes gràcies a tots els qui ahir al vespre vàreu venir a la presentació d’«Els llops ja no viuen als boscos» a la Llibreria La Tralla de Vic.

Moltes gràcies Jordi Vilarrodà per acceptar la invitació per fer de presentador del llibre i per les paraules que has compartit sobre el llibre a facebook:

«”Els llops ja no viuen als boscos” (Pagès Editors). Premi 7Lletres 2016. Una nova veu, 7 relats amb el tema del maltractament infantil de fil comú. No és còmode, remou la consciència, però la literatura és això, no t’ha de deixar indiferent. Tot explicat amb delicadesa respecte als nens. I molt ben escrit!»

Moltes gràcies Joana Soto per venir expressament des de Lleida en representació de Pagès Editors. Moltes gràcies El9nou per fer-vos ressò de la presentació. Moltes gràcies a tots els qui no us vàreu deixar espantar ni per la pluja ni pel fred d’Osona i vàreu venir a la llibreria ahir al vespre!

Moltes gràcies a tots els qui heu fet possible que aquest matí em despertés amb la notícia que «Els llops ja no viuen als boscos» ha estat el segon llibre de ficció més venut de La Tralla aquesta setmana, només superat per «La senyora Stendhal» d’en Rafel Nadal. A tots… Mil gràcies!

Llibreria_La_Tralla-Presentacio_Vic-segon_llibre_ficcio_mes_venut_setmana-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit-Jordi_Vilarroda_El9nou-Pages_Editors-Joana_SotoLlibreria_La_Tralla-Presentacio_Vic-segon_llibre_ficcio_mes_venut_setmana-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit-Jordi_Vilarroda_El9nou-Pages_Editors-Joana_Soto

 

Més informació sobre el llibre: www.elsllopsjanoviuenalsboscos.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *