La revista Faristol dóna la màxima puntuació a «Els llops ja no viuen als boscos»!

20170306-Revista_Faristol_literatura_infants_joves-ClijCat-Consell_catala_llibre_infantil_juvenil_Catalunya-Critica_Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos

 

La revista Faristol, editada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i especialista en literatura per a infants i joves, acaba de publicar una crítica sobre «Els llops ja no viuen als boscos»!

«”El llop corria més que jo, no podia fugir-ne. Cada vegada el tenia més a prop…” Si aquest magnífic recull de contes fos un CD de música, el resultat seria un àlbum conceptual, també magnífic (…). És tremendament honest i desitjable que, arribat el cas, l’art remeni les entranyes. I fer mal, per què no. Perquè al món real, on ja no queden pràcticament llops de quatre potes, mai hi ha hagut llenyataires que apareixen en l’últim sospir i salven les nenes desobedients i ingènues (…). I un valor afegit per al llibre, premi 7lletres, és que l’autora, que de narrar en sap un niu, no porta les històries cap a llocs comuns, de manera que el lector no sap per on li vindrà la patacada.»

Podeu llegir la crítica completa en el següent enllaç: http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=3041

Moltes gràcies Joan Bustos per haver escrit una crítica sobre «Els llops ja no viuen als boscos», recull de relats guanyador de l’XI Premi 7lletres 2016, i per haver decidit atorgar-li quatre estrelles, la màxima puntuació possible: un honor aparèixer en la vostra revista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *