Apunteu-vos-ho a l’agenda: dijous 9 de març al «Me Suenan Tus Letras» de Barcelona!

20170301-Me_suenan_tus_letras-Gracia_Barcelona-Teresa_Saborit-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-VullEscriure

 

Tinc una gran notícia per compartir: m’han convidat a participar al «Me Suenan Tus Letras» del mes de març! «Me Suenan Tus Letras», organitzat per l’Ignacio J. Borraz, és una trobada d’amants de les lletres que es reuneixen un cop al mes al Jamming Lounge de Gràcia (Barcelona) per gaudir de les paraules i la música. El programa de l’esdeveniment en el que participaré el pròxim 9 de març, a 2/4 de 8 del vespre, serà el següent:

1a part – «What de book?» => Conversarem sobre el llibre «Els llops ja no viuen als boscos» (XI Premi 7lletres 2016) i sobre les meves iniciatives com a dinamitzadora literària: VullEscriure (web pel foment de la creació literària en català fundada l’1 de gener del 2012), «La Llibreta Vermella» (Premi al Millor Blog de Creació Literària Vila de Lloret 2016), les «200 muses» (top 10 ebooks més venuts en català a Amazon durant la vigília de Sant Jordi 2016), etc.

2a part – «DoReMicros» i «DoReMicrosViajero» => Dos concursos de microrelats: el #DoReMicros se celebra en directe el dia de l’esdeveniment i el #DoReMicrosViajero és un concurs paral·lel en el que pot participar tothom qui ho vulgui enviant el seu microrelat per correu electrònic. Si hi voleu participar, aquí trobareu les bases i aquí els temes de la convocatòria d’aquest mes.

3a part – «Escri7e» => Escriure en directe, durant 7 minuts, una petita història sobre un tema aleatori… Amb algun «repte» addicional. Quin serà el d’aquest mes? 😉

4a part – «Jam MicroLiterària» => Micròfon obert perquè tothom pugui llegir les seves petites creacions! Nanorelats, microrelats, poesia, relat curt, teatre,…

L’esdeveniment del mes de març comptarà, a més a més, amb la presència de la banda «Borraz con Zeta» que animarà la vetllada amb les seves cançons i acompanyarà les lectures d’aquells que s’animin a llegir en el #DoReMicros i en la #JamMicroLiterària.

Apunteu-vos-ho a l’agenda: dijous 9 de març, a 2/4 de 8 del vespre, al Jamming Lounge de Gràcia (carrer Vallfogona, 23, Barcelona)! Si voleu aprofitar l’avinentesa per aconseguir un exemplar dedicat d’«Els llops ja no viuen als boscos» o de les «200 muses» digueu-m’ho i en portaré exemplars 😉

 

20170301-Me_suenan_tus_letras-Gracia_Barcelona-Teresa_Saborit-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-VullEscriure-Cartell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *