Moltes gràcies a tots els qui vàreu venir al «Me Suenan Tus Letras» del mes de març!

20170326-Me_suenan_tus_letras-Barcelona-Teresa_Saborit-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-VullEscriure-200_muses

 

Un vetllada fantàstica al Jamming Lounge de Gràcia en la que vam parlar «Els llops ja no viuen als boscos» (XI Premi 7lletres 2016, el premi de narrativa curta més ben dotat de la literatura catalana), de les «200 muses» (top 10 ebooks més venuts en català a Amazon durant la vigília de Sant Jordi 2016), de VullEscriure (web pel foment de la creació literària en català que vaig fundar l’1 de gener del 2012), del blog de «La Llibreta Vermella» (Premi al Millor Blog de Creació Literària Vila de Lloret 2016),…

Una vetllada en la que vam comptar amb l’acompanyament musical de «Borraz con Zeta» i en la que tots els assistents van poder posar-se a prova com a escriptors amb els concursos de microrelats «DoReMicros» i «Escri7e» i pujar a l’escenari per llegir les seves creacions durant la «Jam MicroLiterària».

Moltes gràcies a tots els qui vàreu venir al «Me Suenan Tus Letras» del mes de març. Moltes gràcies Ignasi per convidar-me!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *