Mega crònica Sant Jordi 2017 – Part 1: Presentació a Cervera (19/04/2017)

20170501-Cronica_Sant_Jordi_2017-01-Presentacio_Cervera-La_Segarra-Llibre_guanyador_premi_7_lletres-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-Teresa_Saborit

 

Sant Jordi és el millor dia de l’any, però per a un escriptor (llibreter, editor i qualsevol vinculat amb el sector de la lletra impresa) també és el més estressant!

Ara que ja ha passat una setmana, i que tots hem tingut temps de recuperar forces, he pensat que el «dia del treballador» era un bon moment per fer una crònica del tot el viscut durant aquest dia delirant (millor parlar de setmana: és el que té que la diada caigui en diumenge!, hehe).

Com que reunir-ho tot en un sol post era complicat, publicaré la crònica per parts. Aquí va la primera: la presentació oficial d’«Els llops ja no viuen als boscos» a Cervera el passat 19 d’abril al vespre.

Una presentació especial per molt motius, però sobretot pel fet que Cervera és la localitat convocant del premi 7lletres que vaig guanyar l’estiu passat. Hi podria haver millor forma de començar la setmana de Sant Jordi?

Organitzada per les entitats convocants del Premi 7lletres (el Consell Comarcal de la Segarra, la Paeria de Cervera i la Fundació Pedrolo), la presentació es va realitzar a l’església de Sant Joan, al carrer Major de Cervera, i va comptar amb la participació d’en Jaume Rossich (regidor de Cultura de la Paeria de Cervera), en Ramon Armengol (conseller comarcal de cultura), la Núria Magrans (consellera de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal de La Segarra) i l’Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors.

A continuació trobareu l’enllaç amb la crònica que en van publicar diversos mitjans:

Moltes gràcies a tots els qui vàreu venir a la presentació a Cervera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *