Un honor participar al «Punt de Llibre» de la Cadena SER per parlar d’ «Els llops ja no viuen als boscos»

20170521-Punt_llibre-Cadena_SER_Catalunya-Entrevista_Pilar_Argudo-Els_llops_ja_no_viuen_als_boscos-200_muses-VullEscriure-Teresa_Saborit

 

«Hi havia una vegada un país on les cases, en lloc de maons, estaven construïdes amb llibres. Els habitants del país vivien a recer del fred i del vent gràcies als molts volums que havien anat acumulant a còpia d’anys i anys de lectura. Els únics perills eren la pluja inclement i el foc, vingués de dracs o de personatges ignorants que cremaven llibres. Per això, van fer una crida a tot aquell que s’atrevís amb el repte de mantenir els llibres sans i estalvis de perills. Un grup d’amics que sabien de la fantasia (de les meravelloses històries que pot arribar a contenir un llibre) van decidir crear un lloc a on no arriben les flames i on no entra mai l’aigua de pluja: seria un espai de ràdio i es diria… Punt de llibre.»

Aquesta introducció que acabeu de llegir és la presentació d’uns dels programes de ràdio més fantàstics que existeix: «Punt de llibre»!

Des de fa un munt d’anys, la Pilar Argudo i el seu equip obren cada setmana les portes del seu petit país per parlar de literatura, combinant els reportatges sobre temes d’actualitat amb entrevistes a escriptors, editors, llibreters, traductors, il·lustradors i lectors.

Ahir al matí, vaig tenir l’honor d’entrar en aquest país fet de llibres per parlar d’«Els llops ja no viuen als boscos» (i de les «200 muses» i de VullEscriure i d’un munt de coses més) i participar en un programa dedicat al llop i a la seva representació en la literatura. Si no vàreu poder sentir el programa en directe, us convido a recuperar-lo a través del següent enllaç:

 

El teu navegador no pot reproduir aquest arxiu de so.

 

Moltes gràcies Pilar i a tot l’equip del programa per convidar-me! Moltes gràcies a l’Ajuntament de Gurb, i en especial a en Pere Molist, regidor de Cultura, per cedir-nos un espai a on poder fer la gravació de l’entrevista 😉

A tots, apunteu-vos a l’agenda: dissabte de la setmana que ve, a les 9 del matí, la Pilar i el seu equip us esperaran al dial de la Cadena SER Catalunya per una nova edició de «Punt de llibre».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *