La revolució arriba a les llibreries… I ara també als supermercats!

20181211-La_revolucio_de_les_formigues-Catalunya-Bonpreu_Esclat-Muntanya_llibres-Llibreria-Mater-Anglada-Doria_llibres-Caselles

 

Extra! Extra! Extra! Tinc una GRAN notícia per compartir amb tots vosaltres!

El llibre que vaig escriure arran d’una pregunta llançada el Twitter a finals de l’any passat, el llibre que vosaltres vàreu dissenyar responent a mil i una preguntes a través de les xarxes socials, el llibre que vàreu convertir en realitat gràcies al Verkami que en va fer possible l’edició… Arriba a les llibreries! I ara també els supermercats!

La Llibreria Anglada, Muntanya de Llibres, La Mater, Dòria Llibres, Llibreria Caselles,… I totes les llibreries de Catalunya! Si el vostre llibreter de confiança no el té a les prestatgeries, digueu-li que el demani al distribuïdor i us el portaran en pocs dies 😉

I també als supermercats Bonpreu i Esclat de tota la geografia catalana! Hi pot haver res millor que omplir al carro de la compra i afegir-hi quatres-cents grams de novel·la negra? (hehe)

«La revolució de les formigues» més a prop que mai: perquè els llibres d’història explicaran què va passar a Catalunya a finals del 2017, però només nosaltres podem narrar com ho vam viure. Bona lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *