Entrevista a Ràdio Star Terrassa – «Un desig pel 2019: que tinguem tots la valentia per escriure’ns la història que vulguem viure»

 

20181219-La_revolucio_de_les_formigues-Entrevista_Radio_Star_Terrassa-Emprendedores_Mayte_Sole-Somnis_realitat-Gestio_temps-Teresa_Saborit

 

A vegades no ets conscient de tot el que has fet fins que algú t’atura i et posa un mirall al davant. I és llavors quan t’adones de tot el que has aconseguit, i que potser mai no t’hauries ni pogut imaginar que algun dia fos possible. I és llavors quan realment ets conscient que treballant com una formiga, dia a dia, sense descans, de gra de sorra amb gra de sorra, fins i tot l’ésser més petit és capaç de construir una immensa muntanya.

La Mayte Solé, escriptora incombustible, vital i entusiasta, m’ha entrevistat aquest dimecres, 19 de desembre, al programa «Emprendedores» que condueix a Ràdio Star Terrassa (100.5 FM). La Mayte ha repassat el meu currículum i m’ha preguntat com havia pogut fer tantes coses, amb tan poc temps, i m’ha demanat per la fórmula secreta. En directe no he sabut respondre-li amb exactitud però ara, reflexionant-ho amb més calma, és quan m’adono que el «secret» és la insistència, és el no abandonar, és el compromís de continuar endavant, passi el que passi, fins assolir els objectius marcats. Tots els somnis són possibles si insistim, una vegada rere l’altra, fins a trobar la fórmula que ens permeti convertir-los en realitat.

La presentació del programa de la Mayte és tota una declaració d’intencions: «Per als que creiem que el món és bonic encara, perquè creiem en les persones i en el gènere humà. Per a tots aquells que lluitem i ens esforcem a diari per aconseguir que els nostres somnis es facin realitat.»

Moltes gràcies, Mayte, per convidar-me a compartir amb tu i els teus oients el vostre últim programa d’aquest 2018 i per deixar-me participar en l’especial de Nadal, ple de bons desitjos per al nou any. El meu: «Que tinguem tots la valentia per escriure’ns la història que vulguem viure.» Molta sort i feliç 2019!

PD. Podeu recuperar l’entrevista fent clic al següent enllaç: «Emprendedores Vallès – Entrevista a Teresa Saborit sobre la seva trajectòria professional i la publicació del seu últim llibre: “La revolució de les formigues”»

PDD. Gràcies, Anna Casamitjana, per haver-nos presentat 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *