Entrevista a Ràdio Illa de Formentera: «Alguns lectors de Twitter em van dir “ens mereixem un llibre que expliqui com hem viscut nosaltres, a peu de carrer, tot el que ha passat a Catalunya aquest 2017” »

 

20190313-La_revolucio_de_les_formigues-Presentacio_Formentera-Illes_Balears-Entrevista_Radio_Illa-De_far_a_far-Catalunya_2017

 

Ahir al matí em van entrevistar al programa «De far a far» de Ràdio Illa de Formentera. El motiu? Conversar sobre La revolució de les formigues arran de la presentació de la novel·la, aquest divendres 15 de març a les 8 del vespre, a la Biblioteca Marià Villangómez.

Com va ser que vaig decidir convertir en una novel·la negra els fets polítics viscuts a Catalunya a finals del 2017? Per què el protagonisme de la història recau en la gent a peu de carrer i no en els polítics? Quin paper van tenir la xarxes socials en la construcció d’aquest llibre?

Trobareu les respostes a aquestes preguntes, i a moltes d’altres, en l’entrevista de Ràdio Illa:

El teu navegador no pot reproduir aquest arxiu de so.
 

Moltes gràcies per convidar-me a participar en el vostre programa. Ens veiem divendres a la presentació del llibre a la Biblioteca Marià Villangómez, dins dels actes de la XIV Primavera de Cultura organitzada per l’Obra Cultural Balear de Formentera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *