Entrevista a IB3 Ràdio – Darrer vol a Formentera: «El focus mediàtic està posat en els polítics, però la ciutadania de Catalunya va viure de forma molt intensa, a peu de carrer, tots els “dies històrics” del 2017 al voltant del procés d’independència»

 

20190314-La_revolucio_de_les_formigues-Illes_Balears-Entrevista_IB3_Radio-Darrer_vol_a_Formentera-Catalunya_2017

 

A IB3 Ràdio de les Illes Balears tenen un dels programes més noctàmbuls de tots els programes radiofònics que es fan i es desfan: «Darrer vol a Formentera», de dilluns a divendres, de les 12 a la 1 de nit.

Aquesta matinada he tingut l’honor de pujar en el seu avió amb destí a l’imaginari aeroport de Formentera  per parlar de La revolució de les formigues.

Què em va portar a escriure una novel·la ambientada en el referèndum de l’1 d’octubre a Catalunya? Com vaig aconseguir agafar la distància suficient per poder convertir en ficció uns esdeveniments tan recents? Al final de la novel·la, la república catalana independent és o no una realitat?

També hem aprofitat el viatge per parlar d’altres projectes en els que he treballat. Quins altres llibres he publicat fins ara? Què és la «gamificació de projectes literaris»? Quina diferència hi ha entre un «escape room» i un «break out» i quina relació té tot plegat amb els actes organitzats per la Fundació Brossa per commemorar el centenari del naixement de Joan Brossa?

Per descobrir-ho, vosaltres també haureu de pujar al «Darrer vol de Formentera» i sentir l’entrevista:

El teu navegador no pot reproduir aquest arxiu de so.
 

O venir aquest divendres 15 de març, a les 8 del vespre, a la presentació a la Biblioteca Marià Villangómez que inaugurarà els actes de la XIV Primavera de Cultura organitzada per l’Obra Cultural Balear de Formentera 😉

Moltes gràcies a Vicent Tur i a tot l’equip per convidar-me al vostre programa. Ha estat un vol molt agradable!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *