A on podreu trobar «La revolució de les formigues» aquest Sant Jordi? Aquí tota la informació!

 

 

Falten menys de 2 setmanes per Sant Jordi i els nervis estan a flor de pell! Caixes i més caixes de llibres que passen de la impremta a les meves mans i d’aquí a multitud de punts de venda!

Encara no teniu el vostre exemplar de La revolució de les Formigues? Aquí trobareu el llistat actualitzat de tots els llocs a on podreu aconseguir-ne un exemplar per la diada del llibre i la rosa!

Abans, un avís previ: recordeu que és una edició petita, reserveu-lo com més aviat millor per tenir-lo segur el dia de Sant Jordi 😉

Llibreria Anglada (Vic)

Llibreria Mater (Vic)

Llibreria Muntanya de Llibres (Vic)

Llibreria Ona Llibres (Barcelona – Gràcia)

Llibreria Documenta (Barcelona – Eixample)

Llibreria La Central (Barcelona – Raval)

Llibreria Dòria Llibres (Mataró)

Llibreria Chalamanch (Pobla de Segur)

Llibreria Tur Ferrer (Illes Balears – Formentera)

A qualsevol llibreria de Catalunya! (si la vostra llibreria de confiança no apareix en el llistat, digueu-li que parli amb el distribuïdor i li portaran la novel·la amb pocs dies 😉 ).

Al Bonpreu de Santa Coloma de Farners i als Esclats de: El Vendrell, Figueres, Girona, Lloret de Mar, Malla, Miami Platja, Olot, Palafrugell, Reus, Salou, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Guíxols, Tarragona, Terrassa, Valls, Vic, Vilafranca del Penedès i Vinyols i els Arcs.

En aquesta web!

Moltes gràcies a tots per la confiança!

La novel·la s’està fent gran gràcies a la vostra ajuda. Perquè els llibres d’història explicaran «què» va passar a Catalunya l’últim semestre del 2017, però només nosaltres podem narrar «com» ho vam viure. Perquè tot el que estem vivint no caigui mai en l’oblit.

Feliç Sant Jordi, formigues!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *