Gràcies per regalar-me la vostra veu, formigues!

Fa uns dies vaig publicar una convocatòria oberta a les xarxes socials: que aquells lectors de La revolució de les formigues que ho volguéssiu m’enviéssiu un petit vídeo, de pocs segons, llegint en veu alta un fragment de la novel·la. Vaig prometre que, amb totes les gravacions rebudes, en faria un petit vídeo-collage i ha arribat el moment de complir aquella promesa.

Georgina, Sílvia Jané, Maria Escalas, Antonia: Moltes gràcies per regalar-me la vostra veu!

En el vídeo adjunt veureu la unió dels fragments que m’heu enviat, des del pròleg inicial fins a escenes del final de la novel·la, passant per alguns dels episodis de més voltatge dels mesos de juliol, setembre i octubre del 2017. He intentat que fos el màxim de dinàmic possible i hi he barrejat un munt de coses: imatges, música, lectures,… Ha estat prou divertit jugar a fer de bruixot, tirant ingredients a l’olla màgica seguint el dictat de la intuïció. Espero que gaudiu del resultat! (hehe)

Si encara no ho heu fet, recordeu que tots els lectors de La revolució de les formigues teniu encara la possibilitat d’inscriure-us a la visita exclusiva que farem al Parlament de Catalunya d’aquí a quinze dies: AQUÍ trobareu tots els detalls, temps fins AVUI diumenge a les 8 del vespre.

A tots: feliç post-Sant Jordi 2019, formigues!

PD. Queda pendent la crònica de la diada: molt aviat, més detalls 😉

20190428-RevolucioFormigues-TeresaSaborit-StJordi2019-Lecturaenveualta-Narraciooral-MariaEscalas-SilviaJane-Antonia-Georgina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *