Sant Jordi 2022 – VullEscriure, Casus Belli, La poció indesxifrable i Enamorats del temps!

Programa per aquesta Setmana de Sant Jordi! Tinc muntat un cacau tan gran, que he decidit fer un vídeo (hehe).

DISSABTE 16
Al twitter de VullEscriure: «Nit de les Lletres» (especial 10 anys!). De les 7 del vespre a les 12 de la nit, cinc hores d’escriptura en temps real! I a la mitjanit, trobada online amb tots els escriptors de VullEscriure que vulguin participar-hi (recordeu d’enviar-nos un correu per reservar la vostra plaça!).

DIMARTS 19
A les 7 de la tarda, presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris de Calldetenes! Una servidora presentarà «Casus Belli», novel·la guanyadora ex aequo del 42è Premi Armand Quintana de novel·la: «Una escriptora víctima d’un plagi. Una editora farta de ser trepitjada. A les dues els han declarat la guerra. Qui guanyarà la batalla?» Apunteu-vos-ho a l’agenda: 19/04 a les 19:00 a Calldetenes!

DIMECRES 20
A les 7 de la tarda, presentació d’«Enamorats del temps», un llibre editat per El9nou amb fotografies de l’Agrupació Meteorològica d’Osona i textos de quatre escriptors de la comarca i del Ripollès (un per cadascuna de les quatre estacions de l’any). Voleu descobrir quin estació he escrit jo? Voleu saber el nom de la resta d’autors participants? Veniu a la presentació, que comptarà amb la presència d’en Dani Ramírez, meteoròleg de TV3.

DIA DE SANT JORDI

  • Matí – Esmorzar d’escriptors i escriptores d’Osona organitzat per l’Ajuntament de Gurb, per agafar forces per la diada i fer-nos una foto de família. Moltes gràcies Alcalde, Josep Casassas, i regidora de Cultura, Montse Parareda, per convidar-nos!
  • 12:00 (si la Renfe ho permet) – Firmes de «Casus Belli» a la parada de l’Associació d’Amics del Taller ocupacional de Sant Camil (Rambla de Catalunya 110 – Barcelona)
  • 13:45 – Participació en la sessió de lectures en veu alta organitzada per l’Ateneu Barcelonès en motiu de la Diada!
  • 17:00 – Torna el joc de pistes de Sant Jordi a Vic! Aquest any: «La poció indesxifrable». Nens i nenes de Vic (de 5 a 10 anys) i famílies: ajudeu la Bruixa del Regne. Parleu amb la princesa, la reina, Sant Jordi i el mateix drac, reuniu pistes i desxifreu la poció que farà que el drac se’n torni a dormir!
  • 18:00 – Firmes de «Casus Belli» a la parada de la Llibreria Mater a la plaça Major de Vic.

Això és el resum dels pròxims set dies! Què us sembla? (hehe) En paral·lel, recordeu que ja podeu reservar «Casus Belli» a les llibreries de Vic: Foster & Wallace, Mater i Anglada. Reserveu ja el vostre exemplar i assegureu-vos de tenir-lo per Sant Jordi!

Bona Setmana Santa i bon Sant Jordi a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *