Sant Jordi 2022: «Casus Belli» ja és a les llibreries i gràcies per venir a la presentació a Calldetenes!

PRESENTACIÓ

Moltes gràcies a tots els qui, ahir al vespre, vau venir a la presentació conjunta dels llibres guanyadors dels Premis Literaris de Calldetenes!

Un plaer i un goig compartir presentació amb en Gerard Canals, autor de «La dona del peu descalç», i Rafael Fabregat, autor de l’obra de teatre «Magister». «Casus Belli» no hauria pogut estar més ben acompanyada, celebrant el vigor i la vigència d’uns premis amb gairebé mig segle d’història (i amb la immensa fortuna de tenir un dels fundadors dels premi assegut entre el públic: no hi hauria pogut haver major honor!)

LLIBRERIES

Per fi ha arribat el gran dia: avui, 20 d’abril, «Casus Belli» ha arribat oficialment a les llibreries de Vic: Llibreria Anglada, Llibreria Mater i Llibreria Foster & Wallace!

Si sou escriptors o lectors apassionats, si voleu descobrir què s’amaga en les profunditats del món editorial, si voleu viure una aventura de venjança i superació de la pell d’una escriptora víctima d’un plagi i d’una petita editora farta de ser trepitjada pels gegants del sector… No us perdeu aquesta novel·la, guanyadora del 42è Premi Armand Quintana!

SANT JORDI

Diuen que dissabte al matí plourà! I que potser a la tarda farà sol. Plogui, nevi o passi un huracà, si voleu gaudir d’una diada ben lluïda, jo de vosaltres aniria a avui mateix a una de les llibreries de Vic (Llibreria Anglada, Llibreria Mater, Llibreria Foster & Wallace) i aconseguiria un exemplar de «Casus Belli» per estar preparat passi el que passi! I si al final per Sant Jordi fa bon temps… Doncs igualment em veniu a veure!

Aquí l’agenda prevista (si el temps i la Renfe m’ho permeten):

09:30 – GURB – Esmorzar d’Escriptors d’Osona organitzat per l’Ajuntament de Gurb
12:30 – BCN – Firma de «Casus Belli» a la parada de l’Associació d’Amics Taller Ocupacional de Sant Camil (Rambla Catalunya 110)
13:45 – BCN – Lectura en veu alta a l’Ateneu Barcelonès
17:00 – VIC – Joc de pistes «La poció indesxifrable» organitzat per Ajuntament Vic (infants 5-10 anys)
18:00 – VIC – Firma de «Casus Belli» a la parada de la Llibreria Mater (plaça Major)

Bon Sant Jordi! Bona diada del llibre i la rosa 2022!

20220423-Casus_Belli-Teresa_Saborit-Agenda_Sant_Jordi

* * *

ACTUALITZACIÓ – Recull de premsa:

20220419-Premi_Armand_Quintana_Novel-la-Casus_Belli-Teresa_Saborit-Premis_literaris_Calldetenes-El9nou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *