L’he liat! L’he liat molt! L’he liat tant que he acabat apareixent a el9nou d’aquesta setmana per triplicat!

L’he liat! L’he liat molt! L’he liat tant que he acabat apareixent a El9nou d’aquesta setmana per triplicat! Coses que passen quan s’acosta Sant Jordi i a una servidora se li acudeix de tenir tres novetats sobre la taula (hehe)

1) «Barcelona, la rosa i el drac». Guanyador Premi Talent Cambra 2020. Què faries si el futur que havies planejat desaparegués per sempre? La Jana ho té clar: acceptar la proposta d’un fantasma vestit de diable de correfoc i posar-se a robar unes misterioses roses de porcellana per tot Barcelona… Què podia sortir malament? Era un pla infal·lible, no? O no?

20220415-El9nou-Barcelona_Rosa_Drac-Premi_Talent_Cambra

2) «Enamorats del temps». Un llibre editat per El9nou que combina un text literari de la primavera, l’estiu, la tardor i l’hivern amb un recull de fotografies de l’Agrupació Meteorològica d’Osona, en el qual he tingut l’honor de col·laborar com escriptora juntament amb la Miracle Sala, en Jordi Remolins i en Joan Roca. Presentació el 20 d’abril a les 7 de la tarda a la seu d’El9nou amb en Dani Ramírez, meteoròleg de TV3.

20220415-El9nou-Enamorats_temps-Dani_Ramirez_TV3-Agrupacio_meteorologica_Osona

3) «Casus Belli». Presentació a Calldetenes del llibre guanyador ex aequo del 42è Premi Armand quintana: «Una escriptora víctima d’un plagi. Una editora farta de ser trepitjada pels gegants del sector. A les dues els han declarat la guerra. Qui guanyarà la batalla?» Apunteu-vos-ho a l’agenda: dimarts 19 d’abril a les 19:00!

20220415-El9nou-Presentacio_Casus_Belli-Agenda_Calldetenes_Osona-Premi_literari_Armand_Quintana

I si ara us dic que això només és la «punta» de l’iceberg de tot el que tinc muntat per aquest Sant Jordi? Ai, mareta meva: necessitaré tres vides per fer-ho tot! Sigui com sigui… Bona Setmana Santa i bon Sant Jordi! (hehe)

PD. Si voleu exemplars de «Casus Belli», recordeu que ja els podeu reservar a les llibreries de Vic: Anglada, Foster&Wallace i Mater. Reserveu el vostre exemplar i assegureu-vos de tenir-lo per Sant Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *