ESGOTADA! 1a edició de «Casus Belli» ESGOTADA!

Sí, sí, ho heu llegit bé: ja no em queden exemplars de la 1a edició de «Casus Belli»! I com que cal posar-hi remei… Ben aviat tindrem 2a EDICIÓ de la novel·la guanyadora del Premi Armand Quintana, amb NOVA PORTADA i nova editorial!

Una notícia així s’ha de CELEBRAR com es mereix! I celebrar-ho significa llançar la casa per la finestra. I la casa per la finestra significa… IGTour de «Casus Belli»!

◾️ Què és un «IGTour»?
Un IGTour és un llibre que se’n va de viatge per Instagram! ✈️ Durant un període de temps determinat, i seguint un calendari predefinit, el llibre fa parada en diversos comptes d’Instagram a on cada instagramer publica, el dia que li ha estat assignat, una ressenya sobre el llibre en qüestió.

◾️ Quantes parades tindrà l’IGTour?
1) divendres 10 de juny
2) dimecres 15 de juny
3) dilluns 20 de juny
4) dissabte 25 de juny
5) dijous 30 de juny

◾️ Vols ser un del 5 lectors oficials?
◽️ Requisit 1 – Tenir MOLTES GANES de LLEGIR el llibre! És una novel·la curta que es llegeix en una tarda 😉
◽️ Requisit 2 – Tenir un compte d’Instagram a on publiquis RESSENYES de forma habitual.
◽️ Requisit 3 – Envia’m un DM dient-me en quina de les 5 dates proposades t’aniria bé de participar en l’IGTour. Si la data que has escollit encara està lliure, i compleixes amb els requisits anteriors, t’enviaré un missatge de confirmació i ja seràs un lector oficial de l’IGTour: rebràs per correu una còpia gratuïta del llibre (durant la tercera setmana de maig) i seràs una de les primeres persones a tenir la 2a edició de llibre entre les mans!
◽️ Requisit 4 – Llegir el llibre i publicar-ne la ressenya a Instagram en la data escollida (utilitzant l’etiqueta #IGTourCasusBelli)

MOLT IMPORTANT! Si et compromets a publicar una ressenya en una data, és molt important que publiquis la ressenya en aquella DATA per no trencar la cadena. Ni abans ni després: AQUELL dia (hehe).

Tens algun dubte? Deixa’m un comentari!
Vols participar en l’IGTour? Envia’m un DM!

20220503-Casus_Belli-Teresa_Saborit-Primera_edició_exhaurida-IGTour-Ressenyes_instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *