La Nit del Talent – Presentació dels llibres guanyadors dels Premis Talent Cambra amb l’escriptor Jordi Cabré!

20220504-Nit_talent-Premi_Talent_Cambra-Barcelona_rosa_drac-Literatura_relat-Teresa_Saborit-Jordi_Cabre-Michael_Blackman-Honor_Welcome-Fira_audiovisual_ISE

Aquest divendres 6 de maig, a les 8 del vespre, a la sala Luz de Gas, presentació dels llibres guanyadors dels Premis Talent 2020 i 2021 en la categoria de literatura. Una presentació que fins ara no s’havia pogut fer per culpa de la pandèmia i que ara es farà coincidint amb La Nit del Talent 2022!

A les 8, inauguració de l’acte amb Joan Carles García, Delegat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i Bru Recolons, President i Fundador de la Fundació Impulsa Talentum XXI.

A 2/4 de 9, l’escriptor i novel·lista Jordi Cabré, conduirà l’acte de presentació dels dos llibres:

  • Barcelona, la rosa i el drac de Teresa Saborit, guanyadora 2020
  • Et regalo retalls d’una història d’Alba Badal, guanyadora 2021

A 2/4 de 10, Bru Recolons, Antoni Fitó, Vicepresident de la Cambra de Comerç de Barcelona, i Jofre Llombart, Secretari General de Difusió de la Generalitat, entregaran el Premi Talent d’Honor Welcome Talent 2022 a Michael Blackman, president de l’ISE (Integrated Systems Europe), la fira mundial de l’audiovisual que se celebrarà a Barcelona la setmana vinent.

Trobareu tots els detalls en el següent enllaç: https://www.talentknowledgecongress.com/cat/la-nit-del-talent/programa

* * *

RECULL DE PREMSA:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *