Descobreix com ha canviat Catalunya en els últims 100 anys i celebrem plegats la publicació d’«El secret del meu nom»!

20230421-El9nou-Jordi_Vilarroda-Presentacio_El_secret_del_meu_nom-Gurb_Osona-Teresa_Saborit

En l’últim segle la societat ha canviat com un mitjó: el 1920 NOMÉS 1 persona de 500 tenia telèfon a casa; AVUI en dia hi ha MÉS mòbils que habitants. Vine a celebrar la publicació de la meva l’última novel·la, publicada gràcies als mecenes que vau acceptar participar en el projecte a través de Verkami!

«El secret del meu nom» és una novel·la protagonitzada per la història d’amor entre una àvia pagesa gairebé centenària (que no s’ha mogut mai del mas que la va veure néixer) i una neta pallassa (que ha viatjat per mig món). Hi podrien haver punts de vista més distants? Què tenen en comú? Que s’estimen: unides per un lligam indestructible de records d’infantesa, segellats amb olor de xocolata desfeta i la llum de l’aurora a les finestres.

Amb aquesta novel·la vaig guanyar el 32è Premi de Novel·la de la Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental. Hi podria haver millor forma d’entendre les diferències generacionals entre les dues protagonistes que submergir-nos en la Història (en majúscules) i descobrir com era el món el 1920?

Com era Catalunya ara fa un segle? Quant valia un cotxe? I un quilo de patates? Quin era el sou d’un advocat? Vine a passar una tarda divertida mentre intentes endevinar quant valien les coses ara fa 100 anys! Presentació «El secret del meu nom» + Joc «El Preu Just!»: amb un premi molt dolç pel guanyador i berenar per tothom!

ACTUALITZACIÓ:

PD. Gràcies, El9nou i Jordi Vilarrodà, per fer-vos ressò de la trobada de Gurb en El9nou d’aquest divendres. Bon Sant Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *